3d játékok

Az online 3d játékok a grafikai megjelenítésükkel, élethűbb grafikájukkal és ezáltal jobb játék élménnyel ajándékozzák meg az online játékok rajongóit. Rengeteg féle 3d játék létezik, de a legtöbb képviselője a versenyzős, autós játékok közül kerül ki. De a 3d játékok persze ennél sokkal sokszínűbbek!

Fruit ninja azaz, Fruit Smasher

2013.04.06. 12:03 MKII

fruit ninjaA Fruit Ninja szerintem sokaknak cseng ismerősen. Igen népszerű játék, androidos és IOS készülékeken. Tableteken, telefonokon játszható ez a játék. A játék lényege, hogy az alulról, a képernyőre berepülő gyümölcsöket a kardoddal ketté vágd. Lehetőleg persze minél kevesebb csapásból. Vannak olyan tárgyak, viszont, amit nem szabad elvágnod, vagyis nem csak gyorsnak hanem pontosnak is kell lenned. Nagyon jó kis játék!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok 3d online játék online játékok ingyen játékok 3d játékok 3d játék ninjás játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://3djatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr375203879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása